Ultrarövid Terápia Blogcikkek

Ebben a blogban az Ultrarövid Terápiához kapcsolódó, izgalmas világba vezetlek el. Betekintést nyerhetsz a SzomatoDráma technikába és Dr. Buda László könyveibe. Ezek segítenek jobban megérteni önmagad. A cikkek egyszerűen és érthetően mutatják be, miért fontos a belső gyermekkel foglalkozni. Megtudhatod, hogyan kapcsolódik össze testünk és lelkünk egészsége. A Gestalt terápia és a kötődésmentes tér fogalmait is érintem. Ezzel mélyítheted tudásodat az önismeret és a gyógyulás útján. Célom, hogy támogatást nyújtsak neked az utazásban, amely a belső béke és önszeretet felé vezet. Segíteni szeretném felkészülésedet az Ultrarövid terápiás konzultációdra. Így a lehető legjobban kihasználhatod ezt a különleges lehetőséget.

Fontos megjegyezni, hogy a blogon található cikkek rövid összefoglalói az egyes témáknak. Nem céljuk a mélyreható tudás átadása. Inkább a lényegi összefüggések bemutatása és az érdeklődés felkeltése a cél. Ezek a cikkek kiindulópontot jelenthetnek azoknak, akik további információkat keresnek.

A SzomatoDráma technika különleges módszer. Ez a testi tünetek és a lelki állapot közötti kapcsolatot vizsgálja. Dr. Buda László munkássága és könyvei révén mélyebb megértést nyerhetünk. Megtudhatjuk, hogyan hatnak érzelmeink és gondolataink a testünkre. Ezen a blogon gyakorlati tanácsokat és eszközöket is bemutatok. Segítenek abban, hogy jobban figyeljünk testünk jelzéseire. Ezek alapján pozitív változtatásokat eszközölhetünk életünkben.

A belső gyermekkel való foglalkozás fontos lépés az önismeret útján. Ez a blog megmutatja, hogyan teremthetünk kapcsolatot ezzel a belső résszel. Megtudhatjuk, hogyan segíthet ez a kapcsolat életünk javításában. A belső gyermek gyakran hordozza a múltbéli sérüléseket és traumákat. Ezek feldolgozása nélkül nehéz valódi békét és harmóniát találni.

A Gestalt terápia és a kötődésmentes tér fogalmai is kulcsfontosságúak. Segítenek a személyes fejlődés és gyógyulás szempontjából. A Gestalt terápia megtanít, hogyan legyünk jelen a pillanatban. Megtudhatjuk, hogyan dolgozzuk fel a múltbéli élményeket. Ezek ne uralják jelenünket. A kötődésmentes tér pedig biztonságos és elfogadó környezetet jelent. Itt szabadon felfedezhetjük önmagunkat és gyógyulhatunk.

Összességében ez a blog útmutatást és támogatást nyújt az önismeret és gyógyulás útján. Célom, hogy segítséget nyújtsak a belső béke és önszeretet megtalálásában. Készülj fel az Ultrarövid terápiás konzultációra, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki ebből az értékes lehetőségből.

dr-mate-gabor-gyermekkori-traumak
Ultrarövid Terápia
Dr Utassy Gábor

Dr. Máté Gábor és a gyermekkori traumák

Ez a blogbejegyzés Dr. Gábor Máté munkásságával foglalkozik, aki egy magyar származású kanadai orvos és szerző. Kiemelt szakértője a függőség, stressz, gyermekkor fejlődése és a test-lélek kapcsolata területeinek. Dr. Máté 20 éves tapasztalattal rendelkezik a családorvosi és palliatív ellátásban. Különösen sokat foglalkozott a drogfüggőkkel és mentális betegségekben szenvedőkkel. Ő az „In the Realm of Hungry Ghosts” és más bestsellerek szerzője, valamint a Compassionate Inquiry pszichoterápiás megközelítés megalkotója. A blog emellett érinti Dr. Máté és Dr. Buda László kapcsolódásait a gyermekkori traumák és azok felnőttkori hatásainak megítélésében.

Tovább olvasom »